torstai 8. elokuuta 2013

Hu-hu-hu-hurjaa

Lähtöön jäljellä enää vajaa kolme päivää. Pakko myöntää, että jännittää. Tuntuu ihan käsittämättömältä, että niin lyhyen ajan päästä olen taas Amerikassa enkä ihan heti tulossa takaisin. En itseasiassa edes tiedä milloin tulen takaisin, koska kevään suunnitelmat ovat vielä auki. Koko homma on jotenkin niin käsittämätöntä, että tuntuu ettei sitä vaan pysty ymmärtämään ennen kuin oikeasti on siellä. Tai ehkä kunnolla vasta muutaman viikon päästä.

Edessä siis aluksi noin neljä päivää Nykissä, jossa aion varmaan kävellä suu auki ja niskat jumissa ylöspäin katsomisesta koko ajan. Tarkotuksena olisi lähinnä pyöriä ympäriinsä ja ihmetellä kaupungin menoa. Näen myös todennäköisesti paria ihmistä, joista toinen on kaverini joka myöskin on aloittamassa vaihtoa ja toinen Hendrixiin tuleva brittivaihtari! Kiva saada seuraa, vaikka jälkimmäisen tyypin tapaaminen ehkä vähän jännittääkin.

Torstaina lennän sitten Arkansasiin Little Rockin lentokentälle ja sieltä sitten suuntaan kohti Conwayta. Perjantaina tapaan futisjoukkueen. Lauantaina on jo ensimmäiset reenit. Lisäksi ekoina päivinä on kv-opiskelijoille suunnattua orientaatiota, jonka aikataulusta en tiedä vielä mitään. Hirmu nopeasti kaikki tapahtuu ja varmaan olen ensimmäisten viikkojen jälkeen ihan poikki.

Olen yrittänyt pakata. Se tuntuu vaikealta. En tykkää pakata edes viikon reissuille, mutta nyt ihan oikeasti en pääse käsiksi melko pitkään aikaan mihinkään mitä en ota mukaan. Täytyy huomioida niin monta asiaa, ja vaikka olen yrittänyt tehdä listaa tarvittavista asioista, pelkään että unohdan jotain erittäin tärkeää. Toisaalta en halua ottaa liikaakaan tavaraa mukaan. Matkalaukun pakkaamisen lisäksi minun pitää pakata mahdollisimman tiiviisti myös ne tavarat, joita en ota mukaan. Huonettani kun pitää käyttää muuhunkin tarkoitukseen kuin minun tavaroiden säilömiseen. Ihmeesti sitä onkin ehtinyt parin kuukauden aikana levittäytymään.

Vähän tämmöistä tajunnanvirtaa taas. Ihan liian hämmentävää lähteä ihan oikeasti! :D


You better lose yourself in the music, the moment
You own it, you better never let it go
You only get one shot, do not miss your chance to blow
This opportunity comes once in a lifetime yo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti