perjantai 16. elokuuta 2013

Hetkiä hienoja


Niin hienoa kuin olikin seikkailla New Yorkissa, mikään matkailu ei voita sitä fiilistä, joka mulla tällä hetkellä on. Oon vihdoinkin Hendrixissä mun omassa dormissa ja yhtäkkiä ei tunnu yhtään vaikeelta pitää tätä paikkaa kotina seuraavat puoli vuotta. Tekee mieli vaan itkeä ilosta, eikä myöhästyneen lennon takia aiheutuneet viivästykset kiinnosta enää yhtään. Nyt on hyvä.

Mun dormi on aika vanha, niin kuin tyyliin kaikki rakennukset täällä, mutta huone on yllättävän iso. Täällä on oma hana ja kaks isoo peiliä ja kaks vaatekomeroa ja tietty sitten sängyt ja pöydät ja lipastot. Yhteisiä tiloja on sitten ainaski vessat, suihkut, keittiö, pesutupa ja jonkinlainen oleskelutila. Pesutuvassa on myös jättimäinen jääpalakone. Se on oikeesti ihan valtava! Täällä on toistaseks vielä tosi hiljasta, koska suurin osa muuttaa vasta ensi viikolla, joten ihan kiva saada asettua ihan rauhassa. Otan joskus enemmän kuvia kun on enemmän kuvattavaa ja kerron vähän tarkemmin, mutta tässä nyt vähän jotain ensitunnelmia.


Mm. petivaattet oli odottamassa

My bed!

Se keinuu!!!

Hetkiä hienoja on elämä pullollaan
Ei niistä riitä mitkään sanat kertomaan

5 kommenttia:

  1. Moikka, olipa kiva päästä lukemaan ajatuksiasi ja kuulla, että sulla on siellä hyvät fiilikset! Täällä vielä aurinko helottaa, mutta syksy lähestyy ja se sinunkin inhoamasi kammottava kaamosaika siinä samalla... Onneksi meilläkin on edessä matka, tosin vain viikon matka Espanjaan, imetään siellä sitten aurinkoa oikein urakalla! Pidetään yhteyksiä!

    VastaaPoista
  2. Moi! Lisää tekstiä tulossa kunhan saan uuden näppiksen postissa. Melko hidasta kirjottaa kun puolet kirjaimista ei toimi! Siksi en sähköpostiinkaan vielä vastannut.

    VastaaPoista
  3. Why didn't you tell me about this blog? It's super!

    VastaaPoista
  4. Only true stalkers find it! It's on facebook you know...

    VastaaPoista
  5. I guess I need to work on my stalking skills then :D

    VastaaPoista