lauantai 7. joulukuuta 2013

Kevat

Minulla on enaa reilu viikko jalella opiskelijana Hendrixissa. Hyvasteja ei tarvii kuitenkaan ihan viela sanoo. Menen joululomaksi tuttavaperheen luo Teksasiin, ja tammikuussa palaan Arkansasiin harjoitteluun. Paikkana on Arkansasin paakaupungissa Little Rockissa olevan yliopiston lasten diagnostinen yksikko. Avustan siella psykologeja kaikenlaisissa eri tehtavissa kuten arvioinnissa, pisteyttamisessa ja tutkimuksen teossa. Tarkempi tyonkuva selviaa myohemmin ja varmaan elaa hiukan kevaan myota.

Little Rock on vain puolen tunnin paassa Conwaysta, joten todennakoisesti vietan jatkossakin paljon aikaa kampuksella. On hienoa, etta paasen vahan uusiin maisemiin, mutta en kuitenkaan joudu jattamaan ystaviani ja tata paikkaa, jossa olen melkein kaiken aikani viettanyt viimeiset 4 kuukautta. Tietysti se tulee vaatimaan totuttelua, koska kun en ole opiskelija enaa, en paase sisalle kaikkiin rakennuksiin, en saa syoda ruokalassa tai kayda salilla enka paase enaa ilmaiseksi kaikkiin tapahtumiin. Monet asiat kuitenkin pysynevat melko lailla entisellaan.

Viela on monia kaytannon asioita, jotka pitaa hoitaa. Tarvitsen asunnon ja auton. Vaikka se vahan stressaakin, kova on luotto siihen, etta asiat jarjestyvat ja kaikki menee niin kuin pitaakin. Innolla odotan naita uusia kuvioita, vaikka onkin vahan haikeeta muuttaa pois kampukselta. Olen oppinut tykkaamaan huoneestani ja tasta kommuunielamasta!

Ps. Taalla on lunta!

3 kommenttia:

  1. Sun harjottelu kuulostaa kieltämättä todella mielenkiintoselta! :) Ja hei vähän vaihtelua. Ehkä noi asuntohommat järjestyy, en millään usko että päädyt mihinkään sillan alle..

    T.Laura

    VastaaPoista
  2. Vaikea kuvitella, että sielläkin on lunta... tuohan se jouluista tunnelmaa. Kiva juttu, että saati vielä jäädä sinne rapakon taakse, kuten toivoit. Olet rohkea tyttö ja selviät kyllä kaikista haasteista, joita vastaasi tulee!

    VastaaPoista
  3. Oudointa on se, etta se on pysynyt maassa perjantaista asti. Huomenna pitais alkaa kelit vahan lampenemaan eli lumetkin lahtee aika akkia. Kaikki oli perjantaina ihan sekasin ja tunnit oli peruttu ja kaupat tyhjennetty, kun ei ihmiset taalla tieda miten olla lumen kanssa.

    VastaaPoista