torstai 25. huhtikuuta 2013

Welcome to Hendrix!

Sain muutama päivä sitten sähköpostia Hendrixin ISEP-koordinaattorilta. Oli aika jännää, koska jotenkin sitä ei vieläkään osaa sisäistää, että on menossa siihen nimenomaiseen yliopistoon ja sen ihmisen kanssa tulen tekemään yhteistyötä muutaman kuukauden päästä.

Sähköpostissa oli liitteenä Welcome Packet, jossa oli kaikenlaista tietoa kurssivalinnoista ja asunnoista ja terveysvaatimuksista. Suurin osa asioista hoidetaan vasta vähän kesämmällä, mutta oli kuitenkin kiva saada jotain tarkempaa tietoa tulevasta. Terveysjutut vähän ärsyttävät, kun joudun täyttämään kaikenmaailman kaavakkeita ja myös hankkimaan meningokokkirokotteen, joka on pakollinen kaikille asuntolassa asuville. Ehkä YTHS osaa auttaa...

Vielä odottelen ISEPiltä viisumin hakuun tarvittavia papereita. Toivottavasti tulevat pian, että saisin senkin pois alta. Vähän kyllä jännittää mennä viisumihaastatteluun konsulaattiin!

Huhtikuu lähenee loppuaan, joten pitää muistaa irtisanoa kämppä. Tuntuu pelottavalta luopua asunnosta, mutta kai se pitää pikkuhiljaa hyväksyä, että ihan oikeasti lähen alle neljän kuukauden päästä maailman toiselle puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti